Het kan zijn dat u een code heeft gekregen via een van onze nieuwsbrieven. Via onze nieuwsbrief bieden wij af en toe mooie acties aan via kortingscodes en aantrekkelijke kortingen op producten. Wilt u deze ook, dan raden wij zeker aan om uzelf aan te melden voor onze nieuwsbrief. Dit kunt u doen door een account aan te maken op onze website.

Heeft u al een code, maar kunt u niet vinden waar u deze kunt invoeren? De kortingscode kan in de winkelwagen worden toegevoegd om gebruik te maken van de korting. Op een desktop of laptop gaat dit door rechtsboven op de winkelwagen te klikken, waarna u op de knop 'winkelwagen' klikt (links van bestellen). Op een mobiel of tablet kunt u op het winkelwagen icoon linksboven klikken om bij de winkelwagen te komen.