meewerkstage TIM’s


Wie zijn wij?

Wij zijn gek op dieren! Dat is de basis van ons bedrijf. Dieren zijn onze klanten en wij doen er alles aan om de baasjes van onze klanten zo goed mogelijk te helpen. Wij streven naar een ruim assortiment met de beste en leukste artikelen zodat onze klanten optimaal in de watten gelegd kunnen worden door hun baasjes!


Wil jij een kijkje nemen op misschien wel de snelst groeiende dierenwinkel van de Benelux? Neem dan een kijkje op TIMs.nl.

Wie ben jij? 
Geen idee, want jij moet je brief nog schrijven! We weten natuurlijk wel naar wie we een beetje opzoek zijn. Wij zoeken een leuke, gezellige en enthousiaste collega die net als je collega's gek is op dieren. Uiteraard heb je dieren of heb je niet weg te slaan bij dieren van vrienden en/of familie! Je volgt een MBO of HBO studie en kan goed overweg met social media en photoshop. Natuurlijk hou je ook van internetten en ben je een regelmatige online besteller. Verder ben je een mensenmens. Je staat mensen graag te woord en bent altijd bereid om mensen te helpen met hun problemen en klachten.


Ben jij de student die ons team kan ondersteunen bij onze online marketingactiviteiten, contentontwikkeling en klantcontact? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

Wat ga je doen?


Content

Een belangrijk onderdeel van je werk bij TIM's is het optimaal presenteren van de producten op de website. Kan jij de baasjes van onze klant overtuigen dat dit het product is wat zij nodig hebben? Denk hierbij aan de omschrijving van het product, maar ook de foto en eventueel een filmpje. Laat je creativiteit hierop los! Natuurlijk ga je jouw creativiteit ook loslaten op onze social media voor leuke afbeeldingen en video's!

Customercare

We praten veel over de baasjes van onze klanten. Wat ons onderscheidt van alle andere dierenwinkels is klantenservice. Hier gaan we heel, erg, ver in. Wij vinden dat iedereen dicht in de buurt van de baasjes van onze klanten moet staan. Daarom zal jij in je stage alles doen om de baasjes van onze klant zo goed mogelijk te helpen. Dit betekent dat het belangrijk is dat jij de juiste informatie kan geven via e-mail, telefoon en social media.


Profiel


Wat? Twijfel je nog of dit wat voor je is? Vast niet, maar dit is voor ons een ideale TIM's collega:
•Je hebt een proactieve instelling;
•Je bewaart overzicht;
•Je bent creatief;
•Je bent resultaatgericht;
•Je bent commercieel;
•Je bent een leuke collega!

AANBOD
Wij bieden een leerzame stage waar ruimte is voor onderzoek en ontwikkeling. We begeleiden je in zowel je persoonlijke ontwikkeling alsmede bij een goede invulling van je stageopdracht of scriptie. 


Wil je reageren stuur dan je sollicitatiebrief en CV naar hi@tims.nl en motiveer waarom jij dé student bent voor ons. Vergeet niet te vermelden wanneer je stage wilt lopen.