Huisdieren zijn onze beste vrienden en wij willen dat onze beste vrienden gelukkig en gezond zijn en blijven! TIM's zoekt elke dag naar manieren om Max te laten kwispelen, Minoes kopjes te laten geven en Nemo te laten bluppen. Geluksmomentjes noemen wij dat. Artikelen en voeding die bijdragen aan deze geluksmomentjes zijn te koop in onze winkel in Utrecht.

Wij zoeken een ervaren winkelmedewerker die ons helpt met de verkoop en advisering in onze winkel. Wil jij deel uitmaken van een jong, dynamisch, vernieuwend en snelgroeiende organisatie? Dan is deze functie zeker iets voor jou!


Tot jouw belangrijkste werkzaamheden behoren:

Je zorgt samen met het team voor een prettige winkelomgeving zodat de klant zich thuis voelt en een goed gevoel ervaart. Je werkt actief aan het aantrekken van de juiste mensen. Je weet samen met het team gemotiveerd en geïnspireerd klanten te helpen en zo de doelstellingen van de winkel in termen van klantgerichtheid, sales en presentatie te halen. Je denkt en werkt actief mee aan de juiste winkelpresentatie om de echte TiM's ervaring te waarborgen en te helpen onze doelstellingen te behalen.


Jouw profiel:

Bij jou staat de klant centraal en door je enthousiasme en ervaring scoor je hoog in klanttevredenheid. Je bent daadkrachtig en pro-actief en weet jezelf te onderscheiden door een hoge mate van authenticiteit. Je hebt minimaal een jaar ervaring in een vergelijkbare functie opgedaan.

Je bent een dierenvriend. Je kunt omgaan met werkdruk. Je bent resultaatgericht en doortastend. Je bent commercieel. Je bent enthousiast, initiatiefrijk en out-going. Je hebt een hands-on mentaliteit en bent een echte teamplayer.


WIJ BIEDEN

Geld.

De kans om te blijven leren.

Ongekende goede werksfeer.

Reiskostenvergoeding.

Jaarlijkse bedrijfsuitjes.

Genoeg vakantiedagen om tijd met je (huis)dieren door te brengen.

Soort dienstverband: Deeltijd (16- 24 uur)


Ervaring:

Vergelijkbare functie: 1 jaar (Vereist)