Sorry, sorry, duizendmaal sorry. Baasje- en Huisdiertevredenheid is heel belangrijk voor ons. Maar soms slaan zelfs wij de plank volkomen mis. En daar ben jij dan de dupe van. Dat mag natuurlijk niet gebeuren.


Wij doen onze uiterste best onze levertijden waar te maken maar het kan voorkomen dat door wat voor reden dan ook de levering vertraging op loopt. Mocht je niet in nood zitten adviseren we altijd even een dagje af te wachten. Negen van de tien leveringen wordt over het algemeen de volgende dag geleverd. We zijn helaas afhankelijk van de service van de pakketbezorging bedrijven. 


Paniek? Neem contact met ons op en we zoeken samen naar een oplossing. Vergeet niet jouw bestelnummer bij de hand te houden.


Door de huidige Coronacrisis kan het zijn dat jouw pakket later ingepakt wordt dan je van ons kunt verwachten! Wij begrijpen dat onze rol voor jouw dierenvriendje alleen maar belangrijker wordt, echter kan het door de enorme hoeveelheid orders lastiger worden om binnen een dag alles te verwerken. In sommige gevallen zal het een dag langer duren, voordat wij jouw bestelling versturen. Wij willen je graag vragen om niet te hamsteren. Er is genoeg voor iedereen! Echt waar!