In al uw enthousiasme heeft u natuurlijk snel een bestelling geplaatst om uw huisdier zo snel mogelijk te verwennen. Het kan dan zijn dat er per ongeluk een verkeerde bestelling is gedaan. Aan de andere kant kan het zijn dat u uw bestelling om andere redenen wilt annuleren.


Wij zullen altijd ons best doen om u daarin te helpen. U heeft hier echter wel onze hulp nodig. Neem daarom altijd telefonisch contact met ons op om de order zo snel mogelijk te annuleren. Heeft de annulering geen haast? Dan kunt u ons ook altijd mailen. Hou er rekening mee dat wij u telefonisch alleen binnen onze openingstijden kunnen helpen. In de weekenden kunnen orders daarom helaas niet geannuleerd worden.


Wij doen echter wel altijd erg ons best om uw order zo snel mogelijk te bezorgen, dus de kans is aanwezig dat uw order al verwerkt wordt. Onze mensen in het magazijn lopen in de meeste gevallen bijna direct om uw order zo snel mogelijk bij uw maatje te krijgen. In dat geval kunnen wij uw order helaas niet meer annuleren.