Ja, u kunt uw bestelling ook via PayPal bij ons betalen.


Selecteer bij het afrekenen de betaaloptie Paypal. U wordt dan naar de Paypal website gestuurd om in te loggen of uw creditcard gegevens in te voeren. Na het invoeren van uw gegevens bij Paypal komt u weer terug op onze webshop. Hier dient u dan nog een laatste check te doen, door op de knop bevestigen te drukken. Uw bestelling is dan voltooid. Het bedrag wordt direct op onze paypal rekening bijgeschreven en bij u afgeschreven. U krijgt ook meteen een bevestigingsmail en de bestelling komt ook meteen bij ons binnen. Dit garandeert een snelle levering.

Paypal voordelen ten opzichte van andere betaalmethoden:


  • Paypal is vertrouwd, veilig en gemakkelijk.
  • Paypal biedt de mogelijkheid om zelfs zonder account met een creditcard te betalen.
  • U heeft enkel een account of creditcard nodig om het te kunnen gebruiken.
  • Controle en overzicht op de betaling.
  • Bestelling wordt direct na afrekenen verwerkt, u heeft uw bestelling sneller in huis
  • Betalingen met Paypal bieden kopersgarantie. Wanneer u niet geleverd krijgt, wat u besteld heeft. Kunt u bij Paypal een claim aanmaken en stort Paypal uw geld terug. Zo hoeft u nooit bang te zijn dat u niet krijgt waar u voor betaald!


Alle informatie die wordt uitgewisseld voor de uitvoering van de betaling, wordt gecodeerd via het SSL-protocol. Deze gegevens kunnen niet worden opgespoord, onderschept of gebruikt door derden. Ze worden ook niet bewaard in onze computersystemen.