Wie zijn wij?


Wij zijn gek op dieren! Dat is de basis van ons bedrijf. Dieren zijn onze klanten en wij doen er alles aan om de baasjes van onze klanten zo goed mogelijk te helpen. Wij streven naar een ruim assortiment met de beste en leukste artikelen zodat onze klanten optimaal in de watten gelegd kunnen worden door hun baasjes!


Wil jij een kijkje nemen op misschien wel de snelst groeiende online dierenwinkel van de Benelux? Neem dan een kijkje op TIMs.nl.


Wie ben jij?


Geen idee, want jij moet je brief nog schrijven! We weten natuurlijk wel naar wie we een beetje opzoek zijn. Wij zoeken een leuke, gezellige en enthousiaste collega die net als je collega's gek is op dieren. Uiteraard heb je dieren of ben je niet weg te slaan bij dieren van vrienden en/of familie! Natuurlijk hou je ook van internetten en ben je een regelmatige online besteller. Verder ben je een mensenmens. Je staat mensen graag te woord en bent altijd bereid om mensen te helpen met hun problemen en klachten.


Ben jij de enthousiaste dierenliefhebber die ons team kan ondersteunen bij onze klantcontacten? Dan ben jij de persoon die we zoeken!


Wat ga je doen?


We praten veel over de baasjes van onze klanten. Wat ons onderscheidt van alle andere dierenwinkels is klantenservice. Hier gaan we heel, erg, ver in. Wij vinden dat iedereen dicht in de buurt van de baasjes van onze klanten moet staan. Daarom zal jij in je werk als klantenservice alles doen om de baasjes van onze klant zo goed mogelijk te helpen. Dit betekent dat het belangrijk is dat jij de juiste informatie kan geven via e-mail, telefoon en social media.


TIM's is een bedrijf wat met zijn tijd meegaat. Wij zijn daarom in contact met onze klanten via e-mail en telefoon, maar ook diverse social media kanalen. Als klantenservice medewerker ben je bij TIM's mede verantwoordelijk voor alle klantcontacten via alle kanalen. Dat uit zich bijvoorbeeld in het volgende. Als er even geen binnenkomende belletjes of mails te beantwoorden zijn, is het jouw taak om gezellig gesprekken te hebben met onze klanten via social media kanalen van TIM's.


De werkzaamheden zijn in de basis bij ons op locatie. Thuiswerken is in overleg en vanwege COVID-19 gedeeltelijk mogelijk.


Profiel


Wat? Twijfel je nog of dit wat voor je is? Vast niet, maar dit is voor ons een ideale TIM's collega:

  • Je hebt een proactieve instelling;
  • Je bent commercieel;
  • Je bent een leuke collega!
  • Uitstekende beheersing zowel mondeling als schriftelijk van de Nederlandse taal

AANBOD

  • Een vast salaris ruimschoots boven minimumloon met vakantiegeld en kans op een jaarlijkse bonus bij behaalde resultaten.
  • 29 vakantiedagen o.b.v. een fulltime contract. Heb je een parttime contract? Dan berekenen we het aantal vakantiedagen op basis van het aantal uren dat je werkt.
  • Doorgroeimogelijkheden.
  • Alle spullen die je nodig hebt om goed (thuis) te kunnen werken. Zoals bijvoorbeeld een laptop.
  • 19ct per KM reiskostenvergoeding


Soort dienstverband: Part-time (32 uur per week)