Door de huidige Coronacrisis kan het zijn dat jouw pakket later ingepakt wordt dan je van ons verwacht! Wij begrijpen dat onze rol voor jouw dierenvriendje alleen maar belangrijker wordt, echter kan het door de enorme hoeveelheid orders lastiger worden om binnen een dag alles te verwerken. Het kan daarom voorkomen dat jouw order een dag vertraging oploopt. Wij willen je graag vragen om niet te hamsteren. Er is genoeg voor iedereen! Echt waar!


De levering van jouw bestelling kan beïnvloed worden door meerdere factoren. Bij het product zelf, in de winkelwagen en in de bevestigingse-mail staat aangegeven wanneer je het product kunt verwachten. Het is ook mogelijk om via jouw account te kijken. Door in te loggen op de website kun je de track & trace code van jouw bestelling terug vinden. Indien je contact met ons opneemt over de levering, vermeld dan altijd jouw bestelnummer. Bij bestellingen met artikelen die niet direct uit voorraad leverbaar zijn geldt een afwijkende levertijd. Lees hier meer over hoe dit in zijn werk gaat.


Indien er vóór 17.00 uur besteld is, dan gelden de volgende levertijden.


Maandag besteld > Dinsdag in huis

Dinsdag besteld > Woensdag in huis

Woensdag besteld > Donderdag in huis

Donderdag besteld > Vrijdag in huis

Vrijdag besteld > Zaterdag in huis

Zaterdag besteld > Maandag in huis

Zondag besteld > Maandag in huis


Let op: Sommige producten, zoals de Seresto banden, diepvries producten en artikelen op bestelling hebben een aangepaste levertijd. Kijk hiervoor altijd goed op de productpagina zelf. Bij elk product staat op de pagina zelf de actuele levertijd.


Ben je niet thuis wanneer jouw bestelling geleverd wordt? Dan wordt deze in de meeste gevallen nog éénmaal aangeboden of bij de buren afgegeven. Indien dat het geval is ontvang je hierover vaak een briefje in de bus van de bezorger zelf. Wanneer jouw order diepvries is, wordt dit niet nogmaals aangeboden. Er wordt verwacht dat je thuis bent om diepvries te ontvangen.


Je ontvangt ook een Track&Trace-email van de koeriersdienst waarmee je jouw bestelling kunt volgen. Het kan zijn dat door omstandigheden de levering vertraagd is of bij de buren is afgeleverd. Heb je vragen over jouw levering, neem dan contact op met de klantenservice.


Indien je via een platform hebt besteld als Bol.com of Amazon dan gelden de tijden aangegeven op dat platform. Deze kunnen afwijken van de bij ons op de website weergegeven levertijden. 


Verzending naar België en Duitsland

De verzending naar België en Duitsland is vrijwel alle gevallen even snel als binnen Nederland. Helaas kan het echter voorkomen dat de verzending 1 werkdag langer duurt bij verzending naar België of Duitsland.