Wanneer kan ik mijn bestelling verwachten?

De levering van jouw bestelling kan beïnvloed worden door meerdere factoren. Bij het product zelf, in de winkelwagen en in de bevestigingsmail staat aangegeven wanneer je het product kunt verwachten. Het is ook mogelijk om via jouw account te kijken. Door in te loggen op de website kun je de track & trace code van jouw bestelling terug vinden. Indien je contact met ons opneemt over de levering, vermeld dan altijd jouw bestelnummer. Bij bestellingen met artikelen die niet direct uit voorraad leverbaar zijn geldt een afwijkende levertijd. Lees hier meer over hoe dit in zijn werk gaat.


Indien er vóór 17.00 uur besteld is, dan gelden de volgende levertijden.


Maandag besteld > Dinsdag in huis*

Dinsdag besteld > Woensdag in huis*

Woensdag besteld > Donderdag in huis*

Donderdag besteld > Vrijdag in huis*

Vrijdag besteld > Zaterdag in huis*

Zaterdag besteld > Maandag in huis*

Zondag besteld > Maandag in huis*


*Het kan natuurlijk zijn dat er wat vertraging ontstaat bij ons of de bezorger. Wij zullen bij vertraging altijd proberen om je hier zo snel mogelijk van op de hoogte te stellen. Bij vertragingen bij de bezorger word je via de track en trace geïnformeerd.


Let op: Sommige producten, zoals de Seresto banden, diepvries producten en artikelen op bestelling hebben een aangepaste levertijd. Kijk hiervoor altijd goed op de productpagina zelf. Bij elk product staat op de pagina zelf de actuele levertijd.


Ben je niet thuis wanneer jouw bestelling geleverd wordt? Dan wordt deze in de meeste gevallen nog éénmaal aangeboden of bij de buren afgegeven. Indien dat het geval is ontvang je hierover vaak een briefje in de bus van de bezorger zelf. Wanneer jouw order diepvries is, wordt dit niet nogmaals aangeboden. Er wordt verwacht dat je thuis bent om diepvries te ontvangen.


Je ontvangt ook een Track&Trace-email van de koeriersdienst waarmee je jouw bestelling kunt volgen. Het kan zijn dat door omstandigheden de levering vertraagd is of bij de buren is afgeleverd. Heb je vragen over jouw levering, neem dan contact op met de klantenservice.


Indien je via een platform hebt besteld als Bol.com of Amazon dan gelden de tijden aangegeven op dat platform. Deze kunnen afwijken van de bij ons op de website weergegeven levertijden. 


Verzending naar België en Duitsland

De verzending naar België en Duitsland is vrijwel alle gevallen even snel als binnen Nederland. Helaas kan het echter voorkomen dat de verzending 1 werkdag langer duurt bij verzending naar België of Duitsland.