Kortgezegd: Nee.


Wij zijn dierenliefhebbers. Vanuit die gedachte is TIM's opgericht. Daarom verkopen wij vooral spullen die jij en jouw diertje kunnen helpen met eten, spelen, trainen, verzorgen en rusten. Wij dragen op deze manier graag bij aan de band tussen jou en jouw huisdier. Juist hierom verkopen wij geen huisdieren. Wij geloven namelijk dat er genoeg betere plekken zijn om aan huisdieren te komen dan uit een winkel. De enige dieren bij TIM's zijn onze eigen huisdieren :)


Maar.. Ik wil een huisdier!


Super! Als dierenliefhebbers snappen wij dit natuurlijk heel goed. Er is niets leuker dan dieren in huis hebben. Wij brengen je daarom dolgraag in contact met mensen die net als wij een passie hebben voor dieren. Neem daarom vooral contact met ons op. Wij helpen je graag op weg.


Er zijn namelijk heel veel mensen die soms tijdelijk wat extra bewoners hebben en dolgraag leuke en geschikte baasjes zoeken. Tevens zijn er veel dieren in het asiel die een onwijs leuk baasje zoeken.


Wat leuk! Ik heb soms tijdelijke bewoners. Kunnen jullie helpen?


Natuurlijk kunnen wij dat! Wij zijn net als jij gek op dieren en brengen dierenliefhebbers graag met elkaar in contact. Daarom komen we graag in contact met jou. Stuur ons even een mailtje. Wellicht kunnen we helpen om super leuke baasjes te vinden voor jouw tijdelijke bewoners. Dit is natuurlijk geheel vrijblijvend.