De meivakantie is vaak het moment om lekker te genieten van het mooie weer. Natuurlijk kan je maatje ook een rol spelen in die vakantie. Wat je ook gaat doen en waar je dat gaat doen, maakt niet uit. Wij helpen je graag! Waar houd je rekening mee en hoe zorg je er voor dat jouw maatje deze meivakantie ook de tijd van zijn leven heeft?Als je je hond of kat in de auto of het vliegtuig meeneemt op vakantie, is het belangrijk om ze veilig te vervoeren. Met een transportbox heeft jouw maatje de ruimte, nog altijd frisse lucht, kun je ze voeren en zijn ze toch veilig. De Skudo transportboxen zijn geschikt om jouw maatje veilig in de auto te vervoeren en zijn bij ons in de aanbieding.

Skudo Transportbox Taupe


De Skudo is de ideale transportbox wanneer jij jouw lieveling mee op reis wilt nemen. Deze transportbox kan zelfs meegenomen worden in het vliegtuig: de meeste luchtvaartmaatschappijen keuren deze transportbox goed!


Bekijk het product


Trixie Ryan Reistas 


Handige draagtas voor het vervoer van katten of kleine honden. De draagtas is voorzien van hengsels, zodat je de tas gemakkelijk kunt vervoeren. Met makkelijke opening aan de bovenkant en voorkant.


Bekijk het product


Het reizen naar andere locaties kan voor een huisdier gehoorlijk stressvol zijn. Kom het reizen aangenamer te maken voor je maatje, kun je een rustgevend, natuurlijk middel gebruiken. De Beaphar No Stress Spot On helpt je huisdier tot rust te komen. Aan dit product is valeriaan toegevoegd, wat een rustgevende werking heeft.


Beaphar No Stress Spray Hond of Kat


Helpt katten zich veilig te voelen in een voor hen stressvolle omgeving. Met valeriaan, een natuurlijk kalmerend middel. Te gebruiken bij overmatig sproeien of miauwen, verlatingsangst, reizen of verhuizen, onweer en vuurwerk.


Bekijk het product


Biofood Relax Hond/Kat 


Smaakvolle, gezonde en rustgevende Biofood Relax gistsnoepjes voor hond en kat. Met aminozuren, vitaminen (A, B, D en E), mineralen, valeriaan, passiebloem en een speciaal ontwikkelde kruidenmix (anti-stress) die de serotonine stofwisseling positief beïnvloeden, en die zorgen voor een kalmerende en rustgevende werking.


Bekijk het product