De meivakantie is vaak het moment om lekker te genieten van het mooie weer. Natuurlijk kan je maatje ook een rol spelen in die vakantie. Wat je ook gaat doen en waar je dat gaat doen, maakt niet uit. Wij helpen je graag! Waar houd je rekening mee en hoe zorg je er voor dat jouw maatje deze meivakantie ook de tijd van zijn leven heeft?Natuurlijk kan je met honden heerlijk buiten wandelen, dat spreekt voor zich. Maar heb je er wel eens over nagedacht om met je kat een ommetje te gaan maken? Ook voor binnenkatten kan het enorm leuk zijn om eens buiten te zijn. Het biedt de binnenkat extra mentale en fysieke uitdaging, wat goed is voor jouw kat. Om ervoor te zorgen dat de kat veilig de buitenwereld kan ontdekken is een goed tuig belangrijk. De tuigjes van Trixie voor katten zijn nu bij ons in de aanbieding.


Trixie tuig voor kat


Dit prachtige stoere tuig staat elke kat geweldig. De bandjes zijn eenvoudig op maat te maken. Je kan daarom samen met je kat in stijl op pad.


Bekijk het product


Ook voor de hond is een goed zittend tuig van belang. Het mag niet te ruim zitten, maar ook niet te strak. Zo kan je hond zorgeloos wandelen, spelen, rennen en ravotten. Alle premium tuigen van Trixie voor honden zijn nu bij ons in de aanbieding.


Premium tuig voor hond


Het Trixie Premium Hondentuig H Royal Blauw is een H-tuig voor de hond, met traploos verstelbare nek- en buikriem, kliksluiting en O-ring. Aan de O-ring kun je eenvoudig de looplijn en andere accessoires, zoals bijvoorbeeld een penning, vastmaken. Door de handige kliksluiting kun je het tuig eenvoudig vast en los maken.


Bekijk het product


Ook voor thuisblijvers kan vakantie redelijk stressvol zijn. Meer mensen thuis, drukke boel! Mocht je hond of kat stressklachten ervaren, dan kan je het aangenamer te maken voor je maatje. De Beaphar No Stress Spot On helpt je huisdier tot rust te komen. Aan dit product is valeriaan toegevoegd, wat een rustgevende werking heeft.


Beaphar No Stress Spray Hond of Kat


Helpt katten zich veilig te voelen in een voor hen stressvolle omgeving. Met valeriaan, een natuurlijk kalmerend middel. Te gebruiken bij overmatig sproeien of miauwen, verlatingsangst, reizen of verhuizen, onweer en vuurwerk.


Bekijk het product


Biofood Relax Hond/Kat 


Smaakvolle, gezonde en rustgevende Biofood Relax gistsnoepjes voor hond en kat. Met aminozuren, vitaminen (A, B, D en E), mineralen, valeriaan, passiebloem en een speciaal ontwikkelde kruidenmix (anti-stress) die de serotonine stofwisseling positief beïnvloeden, en die zorgen voor een kalmerende en rustgevende werking.


Bekijk het product