In al jouw enthousiasme heb je natuurlijk snel een bestelling geplaatst om jouw huisdier zo snel mogelijk te verwennen. Het kan dan zijn dat er per ongeluk een verkeerde bestelling is gedaan. Aan de andere kant kan het zijn dat je jouw bestelling om andere redenen wilt annuleren.


Wij zullen altijd ons best doen om je daarin te helpen. Je hebt hier echter wel onze hulp nodig. Neem daarom altijd telefonisch contact met ons op om de order zo snel mogelijk te annuleren. Heeft de annulering geen haast? Dan kun je ons ook altijd mailen. Hou er rekening mee dat wij je telefonisch alleen binnen onze openingstijden kunnen helpen. In de weekenden kunnen orders daarom helaas niet geannuleerd worden.


Wij doen echter wel altijd erg ons best om jouw order zo snel mogelijk te bezorgen, dus de kans is aanwezig dat de order al verwerkt wordt. Onze mensen in het magazijn lopen in de meeste gevallen bijna direct om jouw order zo snel mogelijk bij je maatje te krijgen. In dat geval kunnen wij de order helaas niet meer annuleren.